Schaak je komend seizoen op woensdag of op vrijdag?

Het nieuwe schaakseizoen begint komende week. We hopen dat jullie allemaal weer meedoen. Wil je van schaakdag wisselen geeft dat dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk a.s. woensdag 31 augustus, door via de mail.

Schaken op beide dagen
Je kunt bij Magnus ook 2x per week komen schaken.

De meeste kinderen schaken 1 keer: op vrijdagavond of op woensdagmiddag. Je mag ook elke week op beide momenten komt schaken. En speel je normaal alleen op vrijdag (of woensdag), maar heb je een keer zin om op woensdag (vrijdag) te spelen, dan kan dat ook.

Of je nu 1 keer of 2 keer per week komt schaken, we bieden je standaard 1x een training aan. Daarnaast kun je op beide momenten meedoen aan de spelletjesgroepen en de competitie. Je krijgt dus niet 2x training als je op beide dagen komt.

Kom je elke week 2 keer schaken dat betaal je 20 euro extra contributie.