Nog enkele plekken in talenttraining 7-9 jaar / Stap 2

Zondag 13 november starten we met een nieuwe groep voor kinderen van 7-9 jaar op het niveau van Stap 2 / Stap 2 Extra. We hebben nog enkele plekken beschikbaar.

Het programma voor talentontwikkeling is bedoeld voor kinderen die vaker dan 1x per week willen schaken en ook regelmatig aan toernooien willen meedoen.

De kinderen krijgen vanaf 13 november 5 extra trainingen van 1,5 uur. De trainingen zullen verdiepend en aanvullend zijn op de reguliere trainingen op de clubmiddag/avond.

Wat houdt het talentontwikkelingsprogramma in?

De training is voor kinderen van 7-9 jaar (categorieën EFGH) op het niveau van Stap 2/2+ en die met enige regelmaat aan toernooien meedoen. Deze trainingen bereiden de kinderen voor op de pupillendag (EFGH) van de SGS die begin februari 2017 wordt gehouden.

De trainer
De trainingen worden verzorgd door SamenSchaken. SamenSchaken is een commerciële aanbieder van schaaktrainingen. Namens SamenSchaken zal Bas van Esch de trainingen verzorgen.

Wat verwachten wij van de deelnemers?

  • Het belangrijkste voor ons is dat de kinderen graag en veel willen schaken! We verwachten dat ze minimaal 1x per maand meedoen aan een schaaktoernooi. Door veel te spelen, leren de kinderen sneller de lesstof in de praktijk toe te passen.
  • Ook verwachten we dat ze regelmatig thuis aan de slag gaan met opdrachten. Voor kinderen van dit niveau kost het huiswerk gemiddeld 1 uur per week.

Data en tijden
De trainingen vinden plaats op zondag van 14 – 15.30 uur.
De data zijn: 13 nov, 27 nov, 11 dec, 8 jan en 29 jan.

Locatie
BSO De Groene Kikker, Lentetuinlaan 14, Vleuten.

Kosten
Een blok van 5 lessen kost 75 euro per deelnemer.

Aanmelden
Stuur een mail naar Bas van Esch.

Meer weten?
Neem dan contact op met Dharma of Bas.