Pilot Chesskid van start

Vanaf vanavond krijgen circa 90 kinderen van Magnus toegang tot de schaakwebsite Chesskid.com. Als doelgroep voor de pilot hebben we kinderen uitgekozen die al wat verder zijn in het schaken (ongeveer vanaf stap 2).

De meeste ouders hebben eerder deze week van Chesskid een mail ontvangen met een bevestiging van de aanmelding van hun kind. Vanavond en a.s. woensdag krijgen de kinderen die meedoen op de club een kaartje met hun inloggegevens.

De komende twee weken vragen we alle kinderen om zelf eens te kijken op Chesskid.com. Probeer alles uit (gewoon klikken en zie wat er gebeurt). Er kan niets misgaan. Ga eens naar het clublokaal van Magnus op Chesskid en kijk of je een bekende van de club kunt uitdagen (zie de pdf hieronder voor een toelichting).

Daarna gaan we kinderen op specifieke tijden vragen of ze onder begeleiding op Chesskid tegen elkaar willen schaken. De kinderen krijgen daartoe van ons via Chesskid een uitnodiging.

Wie weet creëren we zo spelenderwijs een derde clubmoment.

> Hoe kom ik bij Jeugdschaakclub Magnus op Chesskid? In deze pdf staat een korte toelichting op hoe je snel in het clublokaal van Magnus komt.
> Meer informatie over de pilot