Volwassen (!) teams goed gestart in de externe competitie

Magnus 1 en Magnus 2 zijn goed gestart in de externe.

Na het trieste eerste seizoen (0 overwinningen) revancheerde het 2e team zich meteen in de 1e wedstrijd. Met maar liefst 6 jeugdspeler en onder bezielende leiding van David en Sander, pakte het team de eerste winst uit zijn historie: 5-3 tegen Doorn-Driebergen 4.

Het 1e team mag zich na de promotie vorig seizoen voor het eerst laten zien in de 1e klasse van de SGS. Nieuw in het team zijn Jasper (vorig seizoen al waardevol invaller) en trainer Arie. Tegen het eerste team van Doorn-Driebergen (ze zijn daar niet blij met ons) bleek niets van enige zenuwen. Magnus 1 won met de klinkende cijfers 6½-1½. Onze 3 jeugdspelers pakten meteen 2 belangrijke bordpunten.

> Uitslagen Magnus 1 en 2