Magnusteams op dreef in de externe competitie

Onze teams zijn goed op dreef in de externe competitie. We zijn op ongeveer 2/3 van het seizoen. Tijd voor een korte update.

Jeugdteams

Ons B-team doet voorlopig volop mee om de titel. Ze staan gedeeld eerste samen met het A-team van SSC. De cruciale ontmoeting is op 8 maart.

In de eerste klasse van categorie C strijden de C1 teams van Magnus en Moira om de titel. 6 april vindt de onderlinge ontmoeting plaats. Op gepaste afstand achter deze teams vechten Magnus C2 en C3 om de 3e plek.

In de 2e klasse handhaaft Magnus C4 zich in de middenmoot. Wie weet zit er nog een eindsprint in.

De hoogste klasse van de D-categorie wordt gedomineerd door Magnus met 4 (!) teams. Magnus D1 en D2 staan eerste en tweede. De onderlinge strijd is dit jaar nipt in het voordeel van D1 beslist. Geen verrassing dus deze keer. D3 en D4 hebben het  tot nu toe lastig. Maar dat komt omdat ze al tegen D1 en D2 hebben gespeeld. Wie weet wat er nog in het vat voor ze zit.

In de 2e klasse A heeft Magnus D5 brutaal de leiding genomen. D6 staat 2e in de 2e klasse B, 2 punten achter Zeist. 10 april spelen ze tegen elkaar. Magnus D8 staat in deze klasse 3e, wel op flinke achterstand. Magnus D7 en D9 hebben voorlopig een plek in de middenmoot van de 2e klasse C.

> Uitslagen en standen jeugdteams

Magnus 1 en 2

De 2 teams die bij de SGS in de volwassencompetitie meedoen, kennen wisselend succes. Magnus 1 is hard op weg naar het kampioenschap in de eerste klasse. Met de maximale winst uit 6 matches staan ze 3 punten voor op de concurrentie. Speciale vermelding verdienen onze 3 jeugdspelers Nils, Jasper en Jelmer. Met 8½ punten uit 16 partijen leveren ze een waardevolle bijdrage aan het succes van het eerste team.

In de derde klasse doet het 2e team goed mee in de middenmoot. Dit jaar hebben al 7 jeugdspelers meegedaan. Dat moet je niet onderschatten. De wedstrijden zijn door de week, ‘s avonds van 19.30 tot 23.30 uur. Dat valt niet mee als je 10-14 jaar bent en ‘s ochtends weer op tijd op school wordt verwacht.

> Uitslagen en standen Magnus 1 en 2