Woensdag 19 en vrijdag 21 december geen training

We hadden het idee om op vrijdag 21 december kerstschaak te organiseren, zoals andere jaren, maar de roep om vrijwilligers heeft helaas geen hulp opgeleverd. Daarom hebben we besloten de avond niet door te laten gaan. Er is die avond ook geen reguliere training.

Op woensdag 19 december is de Meander niet beschikbaar dus de schaaktraining gaat woensdag 19 december ook niet door.

Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn is een club voor ons allen  door ons allen. In 2019 hopen we weer veel leuke activiteiten te organiseren samen! Zie ook het bericht van Dharma van afgelopen mei: https://magnusleidscherijn.nl/2018/05/29/oproep-help-jij-mee-jsc-magnus-verder-op-te-bouwen/

We gaan starten met een vrijwilligers commissie, die gaat nadenken hoe we de lasten van het draaien van ONZE club beter kunnen verdelen. Wil jij meedenken? GRAAG! Stuur een mailtje aan info@magnusleidscherijn.nl, of spreek iemand van het bestuur aan.

Graag bedanken we iedereen die het afgelopen jaar heeft geholpen bij het mogelijk maken van alle schaaktrainingen en aanverwante activiteiten!

Wij wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie toe! De volgende schaaktraining is op woensdag 9 en / of vrijdag 11 januari.