Terugblik op de eerste training en speelavond

Gisteren hebben 50 kinderen voor het eerst dit seizoen training gehad en partijen en spelletjes gespeeld. Met weer 3 nieuwe kinderen – welkom Jochem, Jasper en Bart – was het lekker druk.

We hebben voor het eerst de bovenverdieping van de Boomgaard gebruikt voor de training. Dat is hard nodig nu we 7 trainingsgroepen hebben. Wel jammer dat ons centrale lokaal, dat we gebruiken voor de opening en bar, dit jaar als een gewone klas wordt gebruikt (dat lokaal was vorige jaar lekker leeg).

Natuurlijk waren er ook nog een aantal kleine problemen. Nieuwe kinderen die hun weg niet meteen wisten te vinden of nog niet op het juiste trainingsniveau zijn ingedeeld. Trainer Arie die voor het eerst zijn eigen groep draaide en die niet wist dat na de pauze zijn kinderen competitie spelen. (Hij had ze na de pauze stiekum weer mee naar boven genomen naar zijn eigen lokaal. We hebben ze gelukkig allemaal weer teruggevonden.) En door de afwezigheid van Dharma liep de indeling van de competitie nog niet helemaal soepel. Komende vrijdag gaat dat allemaal goed, want dan is Dharma er weer!

Van de 50 kinderen hebben er 35 meegespeeld in de competitie. De andere 15 kinderen hebben meegedaan aan de spelletjesgroep.

> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2