Magnus mag twee kaarsen uitblazen

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn van start is gegaan. Uit interesse en/of nostalgie zou je nog eens kunnen kijken naar de aankondiging en het verslag van ons openingsfeest op 30 maart 2012.

We hebben besloten onze verjaardag dit jaar niet uitgebreid met de kinderen te vieren. We hebben vlak voor de Kerstvakantie al het uitwisselingsfeest met Vegtlust gehad, recent hebben we nog gevierd dat we de KNSB-verenigingsprijs 2013 gewonnen hebben, en op het eind van het seizoen volgt nog een daverend slotfeest. Tussen de feesten door moeten we ook nog gewone clubavonden hebben. Dachten wij.

Echter, we vinden het wel leuk om deze keer de verjaardag te vieren met de ouders en vrijwilligers. Zoals onlangs aangekondigd willen we dat a.s. vrijdag 28 maart doen, na afloop van de training, van 21.00 tot 23.00 in Brouwerij Maximus. Het eerste rondje is voor rekening van de club. Wees allen welkom. Voor de duidelijkheid: de kinderen mogen alvast naar bed, en je wordt na afloop NIET thuisgebracht :).

Naar aanleiding van onze uitnodiging hebben wij de vraag gekregen wat de jarige wenst voor zijn verjaardag. Daar hebben wij goed over nagedacht, en wij denken dat het wel aardig is om wat geld in te zamelen voor Jorrits Wereld.
Jorrit is een schaker van Schaakclub Rivierenland en hij is regelmatig een duchtig tegenstander voor onze leden in toernooien en competitie. Echter, Jorrit heeft ook een aantal gezondheidsproblemen, waardoor hij veel zorg nodig heeft. Momenteel zamelen zijn familie en vrienden geld in voor het realiseren van een zorgunit aan huis (zie ook dit krantenartikel voor meer informatie). Het zou mooi zijn als wij daar een kleine bijdrage aan kunnen leveren, zodat Jorrit zich optimaal voor zijn schaakpartijen kan preparen. Wij zullen op de clubavond en tijdens ons feestje een pot klaar zetten voor donaties.

Graag tot vrijdag!