Laatste nieuws over de BBQ

Het seizoen zit er alweer bijna op. Dat vieren we op vrijdag 27 juni met onze al bijna traditionele BBQ. Alle kinderen, ouders, broers en zussen en vrijwilligers zijn van harte welkom. Wat kunnen jullie verwachten?

Programma
18:00 Start feest en BBQ
18:15 Opening
18:25 Toernooi van kinderen met hun ouders (2x 20 minuten per kind/ouder)
18:30 Stukken raden
18:30 Kampioenschap stukken opzetten
20:00 Prijsuitreiking
20:30 Sluiting

Partytenten gezocht
Ivm de aangekondigde regen (die hopelijk toch niet komt) zijn we nog op zoek naar enkele partytenten. Kunnen we jouw partytent gebruiken? Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl.

> Weerbericht

Opbouwmedewerkers gezocht
We hebben nog 1-2 mensen nodig die vanaf 17 uur willen meehelpen met het opbouwen van het feest. Wil je meehelpen? Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl.

Wat neem jij mee naar de BBQ?
We verwachten dat iedereen een versnapering meeneemt naar de BBQ. Dat kan een stokbrood zijn. Of een pakje kruidenboter. Of sinaasappelsap of BBQ-saus. Satesaus of ….
> Kijk in deze lijst wat we van jou verwachten (WORD-document).

Prijsuitreiking interne competitie

Kelvin, Simon en Tom zijn de winnaars van hun groep in de voorjaarscompetitie. Ook de nummers 2 en 3 uit elke groep krijgen tijdens de BBQ een prijs.
Met zijn winst in competitiegroep 1 is Kelvin ook clubkampioen van Magnus geworden.
> Eindstanden

MagnusQuiz seizoen 2013-2014
Het seizoen is bijna afgelopen. Weet jij nog wat we allemaal hebben gedaan en wie de clubkampioen is? Beantwoord de 15 vragen over het afgelopen seizoen. Bijna alle antwoorden staan in de nieuwsberichten op onze website. Je kunt de antwoorden inleveren tijdens de BBQ. Aan het einde van de avond maken we de winnaars bekend.