Mika, Yorick, Katerina en Nils winterkampioenen van Magnus

Gisteren was de laatste ronde van de wintercompetitie op vrijdag. In groepen 3 en 4 werd nog hard gestreden om de 1e plek. In groepen 1 en 2 was het minder spannend. Katerina in groep 2 en Nils in groep 1 hadden met hun grote voorsprong de titel al veiliggesteld.

In groep 3 gingen Yorick en Wietse nek aan nek na 8 ronden, Yorick had 5 punten voorsprong. Voor beide spelers werd het een spannende avond. Yorick verloor zijn partij van Altair. Zou Wietse op de laatste dag toch nog de titel pakken? David gooide echter roet in het eten. Zo werd Yorick kampioen en Wietse toch nog 2e. Mats pakte de 3e plek.

Groep 4 had Mika een flinke voorsprong, maar bij een nederlaag kon Mischa hem nog voorbij. Mika toonde zich een echte kampioen door ook zijn laatste partij te winnen. Mischa pakte de 2e plek en Mei Li werd derde.

Om het verhaal helemaal af te maken ook de prijswinnaars van groepen 1 en 2. In groep 1 pakte Mark en Jasper op de laatste dag de medailles voor de 2e en 3e plek. Xander en Janne werden 2e en 3e in groep 2.

Alle winnaars gefeliciteerd. Volgende week begint de voorjaarscompetitie. Dat betekent nieuwe kansen voor iedereen.

> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Uitslagen groep 3
> Uitslagen groep 4
> Eindstanden vrijdaggroepen