Start seizoen met online toernooi 27 augustus

In september begint het schaakseizoen weer! Als warming up is er op vrijdagavond 27 augustus een online toernooi. Misschien heb je nog nooit meegedaan met een online toernooi van Magnus, Op deze link kun je een verslag lezen van een van onze vorige online avonden.

Om met elkaar te communiceren over technische vragen of om gewoon even bij te praten, komen we bij elkaar op wonder me. Wonder.me is een platform waarbij je zelf bepaalt met wie je contact maakt/ Het password kan je krijgen via je trainer. Vanaf kwart voor 7 s’avonds zijn we hier aanwezig.

Chess kid toernooi t/m 12 jaar

Voor de jeugd t/m 12 jaar organiseren we toernooien op ChessKid.com. Er is een toernooi voor de kinderen in de D groep en in de E groep. In beide groepen is er voor de eerste drie een reep chocola te winnen. Het toernooi start om 19:00 uur op 27 augustus. Zorg dat je in ieder geval een paar minuten eerder al bent ingelogd en aangemeld voor het toernooi. Inloggen kan vanaf 18:30.

Op de deze link kan je meer informatie vinden over hoe je kan inloggen. 

We spelen 5 ronden van 10 minuten per partij. Vanuit het online team is Arjen contactpersoon voor dit toernooi, bel (0640211785) of mail online@magnusleidscherijn.nl voor technische vragen.

Soms zit er wat overlap in het chesskids en chess.com toernooi, maar je mag uiteraard aan beide toernooien meedoen. Ook hier geld, maximaal 1 reep per persoon per avond.

Chess.com toernooi voor alle leeftijden

Op chess.com beginnen we op 27 augustus om 20:00 uur. We schaken op de club ‘Jsc Magnus Leidsche Rijn’. Klik op deze link op de web site over hoe je lid kan worden van deze club.

Wie mag er meedoen?

  • Leden van Magnus
  • Ouders / broers/ zussen van leden van Magnus
  • Trainers en andere actievelingen van Magnus zoals bestuursleden etc.

Dit keer zijn er 3 repen te verdienen voor de beste 3 Magnus leden. Ook in de categorie beste dame/meisje en trainer valt er een reep te verdienen. En verder een reep voor de beste schaker per trainingsgroep, die meer als 0 punten heeft gehaald. Dus zit jij E4, en doe jij als enige mee, en haal je een remise dan heb je een reep gescoord! Maximaal 1 reep per persoon. De repen worden op de 1e clubavond (3 september) uitgereikt.

We spelen 7 ronden van 5 minuten per partij, en 3 seconde per zet.

Vanuit het online team is Albert contactpersoon voor dit toernooi, bel (0647026849)  of mail online@magnusleidscherijn.nl hem voor technische vragen.

Groeten namens het online team: 

Arjen, Nils en Albert