Schaken in de meivakantie

Normaal gesproken spelen we een online toernooi in de vakantie of houden we echt vakantie. Dit keer gaan we iets nieuws doen, we gaan je uitdagen om de eerste vrijdagavond (28 april) lekker met je vrienden/trainingsgroepje bij je thuis te gaan schaken. Dus nodig een paar kinderen die je van de club kent uit om lekker thuis te schaken. Uiteraard zullen er ook een flink aantal leden op vakantie zijn, dus niet iedereen kan of zal komen.

De 2e week in de meivakantie, op vrijdagavond 5 mei, zullen we online Chesskid en chess.com toernooi houden. Sinds het laatste toernooi kunnen de 50+ kinderen op de wachtlijst ook meeschaken, als ze zouden willen. En de manieren waarop je een Tony Chocolony reep kan winnen zijn enigszins gewijzigd. Zie Online toernooi – Magnus home (magnusleidscherijn.nl). Als D en E competitiespeler heb je minder last dat er een reep aan je neus voorbijgaat die wordt weggekaapt door een B of C speler, die toevallig nog wat jonger is. Aan de andere kant wordt het moeilijker voor de D en E spelers om een reep te scoren bij ches.com.

Anders dan normaal, kan je op dit bericht ook een reactie geven. Wees terughoudend met achternamen en adressen, maar als je wil meedelen dat jij ook met je clubvrienden gaat schaken op deze dag, dan kan je dat hier weergeven.

1 reactie

  1. Albert op 15 april 2023 om 17:01

    Beste B2, jullie kunnen bij de trainer Albert terecht op vrijdagavond 28 april.