Alles op een rij voor onze nieuwe leden

Training van onze beginners op woensdag

Training van onze beginners op woensdag

Welkom bij Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn. Wij vinden het ontzettend leuk dat je lid bent geworden van onze club.

Om je een klein beetje wegwijs te maken, bieden we op deze pagina een overzicht van de belangrijkste informatie over onze club. Per onderwerp melden we kort wat voor jou belangrijk is en daarna geven we een link naar meer informatie elders op onze website.

Ben je nog geen lid, maar wel nieuwsgierig? Iedereen kan gratis een twee keer komen kijken en meedoen, maar dat kan alleen op bepaalde dagen, vul hier het formulier in om je in te schrijven voor een proefles. Het is helaas niet mogelijk om mee te doen als je je niet van te voren hebt aangemeld. Informatie over het lidmaatschap is te vinden op deze pagina.

Unfortunately, it is only possible to join a lesson when you have received a confirmation from us by mail before the lesson. We only invite non members on certain days, to have as little disturbance in the lessons as possible. You can fill out the form for a trial lesson here.

Heb je toch nog vragen?
Spreek ons aan op de club en/of stuur een mail naar info@magnusleidscherijn.nl.

Aanmelden als lid
Je kunt je aanmelden door de vragen op het deze pagina in te vullen en te mailen naar onze secretaris op secretaris@magnusleidscherijn.nl.

De clubavond
Gedurende het schooljaar kun je elke woensdagmiddag (17:00-18:15) uur in De Meander) en vrijdagavond (18:45-20:15 uur in het Leidsche Rijn College) bij ons komen schaken (voor middelbare school kinderen zijn de tijden net iets later). Ook geven we schaaktraining.

De clubavonden hebben een vast programma. Hoe jouw programma is hangt af van de trainingsgroep waar je deel van uit maakt.

> Programma beide clubavonden
> Met deze spelregels maken we van Magnus de leukste schaakclub.

Wij vragen de ouders om deze regels ook met de kinderen door te nemen.

Een of twee keer schaken per week
Bij Magnus zijn twee clubdagen. Iedereen kiest zijn vaste moment: vrijdagavond of woensdagmiddag. Een paar kinderen zijn zo enthousiast dat ze zelfs twee keer in de week komen schaken. Wil jij dat ook, overleg dan met je trainer.

De interne competitie
Als je stap 1 af hebt, dan kun je meedoen aan de interne competitie. Elk clubavond en -middag speel je dan een ronde in de interne competitie. Je wordt ingedeeld in een groep met kinderen die ongeveer net zo sterk zijn a

De externe competitie
Bij Jeugdschaakclub Magnus kun je ook meedoen aan de externe competitie. In de externe competitie speel je samen met drie andere kinderen van Magnus in een team van vier spelers tegen teams van andere clubs uit de regio.

> Alle informatie over de externe competitie
> Programma en uitslagen jeugdteams van Magnus

Trainingen
We vinden het heel belangrijk dat kinderen met veel plezier bij jeugdschaakclub Magnus komen en blijven komen. Een aspect dat daar heel belangrijk bij is, is een goede opleiding. Volgens ons moeten kinderen voldoende vorderingen maken om blijvend plezier en motivatie in schaken te houden.

> Alle informatie over onze trainingen

Contributie
Speel je op één clubdag (woensdag of vrijdag), dan rekenen we het basisbedrag. Wil je op beide dagen schaken dan betaal je een klein bedrag extra voor het hele seizoen.

Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni het volgende jaar. Voor instromers tijdens het seizoen rekenen we een lagere contributie.

> Alle informatie over de contributie, inclusief de bedragen voor het huidige seizoen.

Samen bouwen we aan onze club
Met de steun van de ouders van onze schakers maken we onze club leuk en succesvol. Daarom vragen we aan alle ouders of jullie een paar keer per jaar een handje willen helpen. Kennis van het schaakspel is daarvoor helemaal niet nodig.

> Alle informatie over de betrokkenheid van ouders.

Schaken voor volwassenen
Bij Jeugdschaakclub Magnus organiseren we ook eens in de circa 3 weken een schaakavond voor volwassenen: voor onze trainers en de ouders van onze leden. Daarnaast doen we met twee Magnusteams mee in de volwassenencompetitie van de SGS. Zowel de schaakavond voor de ouders als het team in de SGS-competitie hebben een directe link met onze jeugd. JSC Magnus is en blijft een schaakclub voor de jeugd.

> Alle informatie over het schaken voor volwassenen.

Dit is ook nog interessant …
> Bestuur
> Waar komt onze naam vandaan?
> JSC Magnus is de gezelligste jeugdschaakclub van Nederland. Dat bewijzen deze foto’s.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.